Alertă: Un deținut a evadat din Penitenciarul Rahova

Un deținut a evadat marți dimineață din Penitenciarul Rahova. Bărbatul de 37 de ani ispășea o pedeapsă pentru furt, și nu s-a întors după o zi de permisie. Din punct de vedere legal, fapta sa e asimilată evadării, transmite stirileprotv.ro.

„În data de 27 august 2024, în jurulul orelor 10.00, persoana privată de libertate Pencea Hariton Marian, în vârstă de 37 de ani, condamnat definitiv la 2 ani, 9 luni și 297 zile de închisoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, clasificat în regim deschis, nu s-a prezentat din permisiunea de ieșire din penitenciar pentru o zi” se precizează într-un comunicat al Penitenciarului București-Rahova.

Conducerea penitenciarului a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București, și Poliția Capitalei, iar echipe de căutare din pentenciar încearcă să-l găsească.

„Din ultimele informații, la momentul părăsirii unității era îmbrăcat cu blugi de culoare albastru deschis și un tricou de culoare albă. În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul unic de telefon 112” arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati