Alexandru Arșinel stârnește rumoare cu pensia încasată: Toate sumele sunt justificate oficial, consider că le merit

Alexandru Arşinel şi-a făcut publice veniturile în ultima sa declaraţie de avere. Aşadar, actorul a încasat 33.720 lei (pensie de revoluţionar), 73.512 lei (pensie), 74.772 lei (indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii) şi 10.800 de lei (o indemnizaţie handicap gr. 2 pentru că o îngrijeşte pe soţia bolnavă).

Totalul anual a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună.

”Există o indemnizaţie de merit dată de Ministerul Culturii la profesori, actori, arhitecţi. Am obţinut locul întâi într-un top al celor mai buni artişti. Toate sumele sunt justificate oficial, consider că le merit. Am 82 de ani şi am obţinut o indemnizaţie de merit şi o pensie după 70 de ani de muncă. Dacă mă justific înseamnă că mă simt vinovat“ a declarat Alexandru Arşinel la o emisiune, scrie antena3.ro.

Şi atunci când a fost grav bolnav şi a necesitat un transplant urgent de rinichi, actorul a fost acuzat că a avut prioritate la transplant datorită faimei de care se bucură.

”A fost anormal pentru unii, tocmai pentru că mi s-a întâmplat mie. Nu am un leu obţinut în viaţa mea decât prin muncă. Am 70 de ani de muncă, am fost 20 de ani director“, a specificat el.

În plus, Alexandru Arşinel a declarat la Antena Stars că are şi certificat de handicap: ”Soţia mea e paralizată, are certificat de handicap. Şi eu am certificat de handicap de când am făcut transplantul. Mă necăjeşte că nici la vârsta asta nu sunt lăsat în pace“.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati