Alexandru Dabija invitat la „Dialoguri fără mască”, la Teatrul Nottara

Invitatul lunii aprilie la „Dialoguri fără mască” este regizorul Alexandru Dabija, un artist cu un traseu unic, un artist al căutărilor şi al permanentelor reinventări, un artist care nu se teme de provocări, un artist care în ultimii ani s-a dedicat şi actoriei de film, un regizor care a redimensionat zona basmului românesc, accesând o zonă de umor cu totul aparte.

„Eu sunt un regizor provocator. A provoca înseamnă a încerca drumuri care au efecte neaşteptate. Însă mari năzdrăvănii, aşa cum nu s-au mai pomenit, n-am făcut, în primul rând pentru că nu-mi stă în fire, şi nu am funcţionat în zona teatrului inaccesibil sau greu accesibil. Eu fac spectacole populare sau cel puţin aşa îmi place să cred, într-o lume în care în teatru a şoca face parte uneori din marketing”, spunea Alexandru Dabija într-un interviu de acum aproape un deceniu.

Criticul de teatru Monica Andronescu, moderatorul evenimentului, va dialoga fără mască cu Alexandru Dabija despre teatru şi despre viaţă, despre mode care vin şi trec, despre alegeri şi întâlniri esenţiale.

Evenimentul va avea loc pe 19 aprilie, de la ora 19.30, la Sala „George Constantin” a Teatrului Nottara, iar biletele se găsesc pe www.nottara.ro şi la agenţia Teatrului Nottara (bd Magheru nr. 20).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati