Alexandru Dimitriu, candidatul USR la Primăria 5: ”Acest sector este blestemat. S-a pogorât un blestem al infracțiunilor și corupției”

Alexandru Dimitriu, candidatul USR la Primăria Sectorului 5, a declarat luni, cu ocazia lansării candidaturii pentru funcţia de edil, că din păcate, acest sector este blestemat în ultimii 20 de ani şi că s-a pogorât un blestem al infracţiunilor şi al corupţiei. El a mai spus că în săptămânile care urmează va prezenta spre dezbatere publică programul pentru Sectorul 5, care conţine 300 de măsuri pentru această zonă a Capitalei.

”Alexandru îşi doreşte ca administraţia locală să îndeplinească trei criterii majore, bun-simţ, empatie şi profesionalism”, a spus preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă.

”Avem cea mai bună ofertă de politici publice, cele mai bune politici de absorbţie a fondurilor europene. USR a făcut PNRR-ul pe care cei care sunt acum la putere nu sunt în stare să îl implementeze”, a mai spus Drulă. El a completat că USR este singurul partid care poate oferi modernizare României.

Alexandru Dimitriu a spus că este un moment important pentru Sectorul 5, care poate schimba acest sector.

”Sectorul 5 este blestemat în ultimii 20 de ani”

”În acest moment putem schimba soarta sectorului nostru. Alegerile care vin, scrutinul pe care îl avem în faţă nu este despre alegerea răului mai mic, este despre Sectorul 5 şi despre responsabilitate”, a spus el.

Candidatul USR a precizat că nu toţi candidaţii sunt la fel, şi a menţionat că ”din păcate, Sectorul 5 este blestemat în ultimii 20 de ani”.

”S-a pogorât un blestem al infracţiunilor şi al corupţiei”, a mai spus el, adăugând că în ultimii 20 de ani am avut doar primari condamnaţi penal sau cercetaţi penal, şi i-a enumerat pe Marian Vanghelie, Daniel Florea şi Cristian Popescu Piedone, ”toţi din PSD sau susţinuţi de PSD”.

”Acest stil de a face politică trebuie să dispară. Alternativa este clară, este evidentă. Vorbim de o administraţie în care legea trebuie să domnească”, a spus candidatul USR.

Dimitriu a mai afirmat că fără profesionalism nu există nicio şansă de a schimba faţa Sectorului 5.

”Punem stop administraţiei de tipul ‘dau şpagă şi rezolv problema’”

De asemenea, Alexandru Dimitriu a mai spus că în săptămânile care urmează va prezenta spre dezbatere publică programul pentru Sectorul 5, care conţine 300 de măsuri pentru această zonă a Capitalei.

”Adminstraţia asta învechită trebuie să apună. Şi în locul ei să răsară acele politici publice care sunt axate pe nevoile concrete ale cetăţenilor. În săptămânile care urmează voi scoate spre dezbatere publică programul pentru Sectorul 5, care conţine 300 de măsuri concrete care vor dezvolta sectorul nostru şi înarmaţi cu aceste măsuri vom putea să punem stop administraţiei de tipul ‘dau şpagă şi rezolv problema’, pentru că, din păcate, acesta a fost tipicul până în acest moment”, a completat Dimitriu, cu ocazia lansării candidaturii pentru funcţia de edil al Sectorului 5.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati