Alexandru Hazem Kansou (PSD) ar urma să fie noul prefect al Capitalei

0
742
Alexandru Hazem Kansou

Funcția de prefect al Capitalei ar urma să treacă de la PNL la PSD, iar pesediștii l-ar susține pentru funcția de prefect pe Alexandru Hazem Kansou, fost director general STB în mandatul de primar al Gabrielei Firea.

Jurnalistul Silviu Mănăstire a spus, miercuri seara, la B1 TV, în cadrul emisiunii pe care o moderează, că „un anume domn care se numește Alexandru Hazem Kansou, un cetățean român născut în Liban” ar urma să fie viitorul prefect al Capitalei, scrie dcnews.ro.

„Ce s-a negociat miercuri în spatele ușilor închise? PSD-iștii le-au dat două lovituri grele liberalilor: le-au luat Prefectura București, principala prefectură a României și prefectura de la Ilfov, o altă prefectură importantă”, a explicat Silviu Mănăstire.

Hazem Kansou a fost consilier general din partea PNL, dar a fost exclus din partid în februarie 2020 după ce a votat alături de PSD.

Reaminim că, în prezent, funcția de prefect al Capitalei este deținută de PNL, care a numit-o în octombrie pe Alexandra Georgiana Văcaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.