Alexandru Măxineanu, organizator GoTech World: Reușim să punem România pe harta mondială a tehnologiei – VIDEO

Alexandru Măxineanu, Managing Partner Universum Expo, organizatorul GoTech World, a declarat, în deschiderea evenimentului, că ediția din acest an pune România pe harta mondială a tehnologiei.

  • ”Avem cinci noi scene tematice, mai mulți speakeri ca niciodată”, iar mâine dimineață va avea loc un spectacol tehnologic, un balet om-robot, care ”transmite mesajul că suntem într-o simbioză”, a completat sursa citată.

”Ne bucurăm că reușim pentru a 11-a oară, chiar în pofida pandemiei, să organizăm un eveniment de o asemenea amploare. Reușim să punem România pe harta mondială a tehnologiei. România exportă și produce foarte multă tehnologie. Reunim timp de două zile sub același acoperiș – fizic de data aceasta, peste 100 de parteneri, peste 15.000 de reprezentanți ai companiilor din România, dar avem și vizitatori din afara țării”, precizează Alexandru Măxineanu, într-o declarație de presă.

”Ne așteptăm ca în urma evenimentului oamenii să învețe, să capete noi cunoștințe digitale avansate, pentru că avem 11 scene cu tematici specifice”, a transmis sursa citată.

Ediția din acest an GoTech World are cinci noi scene tematice, mai mulți speakeri ca niciodată, iar mâine dimineață va avea loc un spectacol tehnologic, un balet om-robot, care ”transmite mesajul că suntem într-o simbioză”.

Printre noutăți se numără scenele de Smart City sau Retail.

”Avem speakeri de pe tot globul, avem vizitatori din Uniunea Europeană, din Statele Unite sau Japonia și avem reprezentanți ai aproape tuturor ambasadelor din România. Ne așteptăm să se nască parteneriate și noi business-uri”, a completat Măxineanu.

 

GoTech World, cel mai mare eveniment de business din domeniul IT & Digital din Europa Centrală și de Est, are loc pe 3 și 4 noiembrie, la Romexpo (Pavilion B1).

News Bucuresti este partener media la cea de-a 11-a ediție a GoTech World.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati