Alexandru Oancea, viceprimar Sector 3, îl susține pe Ludovic Orban la șefia PNL

Alexandru Oancea, viceprimarul Sectorului 3 din Capitală, a anunțat că îl susține pe Ludovic Orban la șefia PNL, pentru că ”înainte de a fi om politic, Ludovic Orban e om”.

Liderul PNL Sector 3 scrie pe Facebook că Orban ”răspunde la telefon, vorbeşte la telefon, se duce în campanie să vorbească cu membrii partidului”, dar îi și cunoaşte pe oameni. De asemenea, el îi mulțumește pentru sprijinul pe care l-a oferit tinerilor liberali până acum.

”Statusul acesta este despre de ce cred că Ludovic Orban e cea mai bună variantă pentru liberalism și o să mă limitez la un singur argument.

Pentru că, înainte de a fi om politic, Ludovic Orban e om. Răspunde la telefon, vorbeşte la telefon, se duce în campanie să vorbească cu membrii partidului. Îi cunoaşte pe oameni.

Nu pentru o zi, ci cât timp este nevoie, îi cunoaşte pe bune, cu copii, cu soții, cu probleme. Cunoaște aproape toți primarii, viceprimarii și consilierii locali din țară, a pășit de-a lungul anilor în toate filialele pe care Partidul Național Liberal le are, a facut cum s-ar spune „politica la firul ierbii”.”, precizează Alexandru Oancea într-o postare pe pagina de Facebook.

”Ar trebui să fim şi oameni, nu doar #cool & #wow”

În plus, viceprimarul Sectorului 3 consideră că acest tip de relaționare nu va putea fi vreodată înlocuit de Facebook şi Instagram: ”nu cred că încrederea se poate consolida doar online”.

”Începem să uităm că live-ul pe social media nu va înlocui uşor strângerea de mână şi privitul în ochi. Mi-ar plăcea să cred că umanitatea, căldura, simplitatea, modestia, realismul rămân valori care să conteze atunci când ne alegem viitorul”, mai spune Oancea.

Acesta conchide că ”ar trebui să fim şi oameni, nu doar #cool & #wow, să fim credibili, să fim calzi, să avem rădăcini şi tradiții”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati