Alexandru Oancea, viceprimar Sector 3, anunță proiecte de reamenajare pentru Școala Gimnazială nr. 81

Alexandru Oancea, viceprimarul Sectorului 3 din Capitală, anunță că este nevoie de actualizarea indicatorilor tehnico economici cu privire la Școala Gimnazială nr. 81, care, după extindere și modernizare, acum are nevoie de readucerea la starea inițială și reamenajarea curții scolii.

Potrivit viceprimarului din Sectorul 3, Școala Gimnazială nr. 81 din Sectorul 3 avea nevoie de extindere și modernizare, deoarece este situată într-o zonă aglomerată a sectorului și copiii au nevoie de un spațiu civilizat și la standarde europene în care să învețe.

”Vorbim așadar de 27 de clase, gradiniță(2 sedii) și sală de sport”, a explicat Oancea.

Acesta spune că, în urma finalizării lucrărilor de extindere, sunt necesare mai multe proiecte de reamenajare și creare de spații în aer liber, pentru care se va vota actualizarea indicatorilor tehnico economici.

”Acum, în urma finalizării lucrărilor de extindere este necesară readucerea la starea inițiala a spațiului si totodată, reamenajarea curții scolii prin crearea de platforme, revitalizarea spatiilor verzi existente, crearea de spatii pentru practicarea sportului in aer liber etc., astfel că vom vota actualizarea indicatorilor tehnico economici aferenți acestui obiectiv de investiții.”, a conchis Alexandru Oancea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati