Alexandru Petrescu: Managementul lui Clotilde Armand costă Primăria 9 milioane de lei, peste restanța de 80 milioane lei care trebuie plătită către Romprest

Alexandru Petrescu, fost ministru al comunicațiilor, atrage atenția că managementul lui Clotilde Armand costă Primăria aproape 9 milioane de lei, peste restanța de 80 milioane lei care trebuie plătită către Romprest.

Petrescu afirmă că primarul Clotilde Armand a pierdut un proces prin care cerea suspendarea executării silite a Primăriei în scandalul cu Romprest.

În acest context, el precizează că managementul actualului edil al Sectorului 1 costă Primăria aproape 9 milioane de lei, peste restanța de 80 milioane lei, pe care, conform deciziei Judecătoriei Sector 1, Primăria Sectorului 1 este obligată să o plătească furnizorului de salubritate publică.

Operatorul de salubritate se servește singur acum din bugetul primăriei

”Managementul edilului Clotilde Armand, irațional, nesăbuit, lozincard, mediocru, COSTĂ Primăria Sectorului 1 aproape 9 milioane de lei doar în penalități (prejudiciu direct cauzat de primar), peste restanța de 80 milioane lei, pe care, conform deciziei Judecătoriei Sector 1, Primăria Sectorului 1 este obligată să o plătească furnizorului de salubritate publică.

Operatorul de salubritate publica a cerut executarea silită a Primăriei Sectorului 1, în scandalul colectării deșeurilor. Judecătoria Sectorului 1 a respins marți 20 iulie cererea de suspendare a executării silite, ca neîntemeiată.

Practic, operatorul de salubritate se servește singur acum din bugetul primăriei, restanțe de plată dar și penalitățile aferente, așa cam 70.000 lei pe zi întârzieri la plata facturilor.”, a scris Petrescu pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati