Alexandru Petrescu (PSD Sector 1): ”Nicușor Dan a devenit primarul Bucureștiului cu cele mai multe plângeri penale”

Fostul ministru PSD Alexandru Petrescu atrage atenția că actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, a devenit primarul Bucureștiului cu cele mai multe plângeri penale pe numele dânsului. Edilul este acuzat că, împreună cu alte persoane, ar fi întocmit licitații cu dedicație, mai spune sursa citată. ”Domnul Dan ar fi considerat, la această oră, “penal”, conform ideologiei partidului pe care l-a fondat, USR”, explică liderul de la Sector 1 București. În acest context, Petrescu spune că cel mai bun lucru pe care ar putea să-l facă Nicușor Dan este să se retragă.

”Primarul general Nicușor Dan a bătut în sfârșit un record!”

”Festival de plângeri penale! Primarul general Nicușor Dan a bătut în sfârșit un record! Desigur, nu unul pozitiv. Domnul Dan a devenit primarul Bucureștiului cu mai multe plângeri penale pe numele dânsului, “neașteptate” de către susținătorii lui, iubitori de Justiție. Cea mai nouă este pentru constituire de grup infracțional, corupție și denaturarea licitațiilor publice. Edilul este acuzat că, împreună cu alte persoane, ar fi întocmit licitații cu dedicație. Acuzațiile nu fac cinste unui Salvator autoproclamat care a protestat în stradă împotriva corupției și hoției.

Petescu: Domnul Dan ar fi considerat, la această oră, “penal”

La mai puțin de un an și jumătate de mandat, primarul Nicușor Dan este vizat deja de mai multe plângeri penale cum ar fi cele pentru Planurile Urbanistice Zonale de sector, modul în care a prelungit contractul de asociere cu lanțul de restaurante McDonald’s sau cum s-au eliberat autorizații de construire și certificate de construcție. Cea mai importantă este, însă, ancheta desfășurată de DNA, care vizează fapte comise la Primăria București – angajări presupus ilegale – de când este edil-șef Nicușor Dan. Cu siguranță, chiar și cei mai acerbi susținători și votanți ai actualului primar general sunt dezamăgiți de prestația dezastruoasă a acestuia. Nicușor Dan se dovedește, pe zi ce trece, tot mai incapabil să ocupe înalta funcție în care a fost ales de bucureșteni, care l-au învestit cu încrederea lor și pe care acum îi batjocorește.”, a scris social-democratul pe pagina de Facebook

În acest context, Alexandru Petrescu spune că cel mai bun lucru pe care ar putea să-l facă Nicușor Dan este să se retragă.

”Domnul Dan ar fi considerat, la această oră, “penal”, conform ideologiei partidului pe care l-a fondat, USR, dar eu nu îl voi numi așa, întrucât cred profund în democrație și mai ales în prezumția de nevinovăție. Cu toate acestea, având în vedere eșecul de a face ceva relevant pentru bucureșteni, refuzul de a se conecta la agenda reală a cetățenilor și imaginea extrem de șifonată, cel mai inteligent lucru pe care l-ar putea face domnul Dan ar fi să se retragă. Fără impostori la Primărie!”, a conchis acesta.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati