Alexandru Petrescu, vicepreședinte PSD Sector 1: Primarul General Nicușor Dan și primarul Sectorului 1 Clotilde Armand și-au arogat titlul de salvatori ai patrimoniului, însă realizările lor din postura de edili pe acest palier întârzie să se arate

Alexandru Petrescu, vicepreședinte PSD Sector 1 afirmă luni că primarul General Nicușor Dan și primarul Sectorului 1 Clotilde Armand și-au arogat titlul de salvatori ai patrimoniului, însă realizările lor din postura de edili pe acest palier întârzie să se arate.
”Patrimoniul Bucureștilor trebuie respectat, restaurat și valorificat în interesul comunităților locale și în scop turistic. Este datoria administrației bucureștene să se asigure că memoria Capitalei este păstrată.
Primarul General Nicușor Dan și primarul Sectorului 1 Clotilde Armand și-au arogat titlul de salvatori ai patrimoniului, însă realizările lor din postura de edili pe acest palier întârzie să se arate.
Mai nou, politizează și manipulează referitor la un demers al Prefecturii București de punere în legalitate a PUZ-urilor pentru zonele protejate.
Procesomania nu salvează România, doamna Armand! Amenințarea cu plângerea penală nu poate ascunde eșecul administrativ pe care îl patronați la Primăria Sectorului 1. Cetățenii văd asta zi de zi.
Foarte convenabil ați ales imaginea din dronă care ilustrează postarea manipulatoare. V-a fost teamă să coborâți la nivelul străzii, printre gunoaie și mizerie? Printre oamenii nemulțumiți? Totul arată frumos și curat de sus, de acolo. Eludarea realității este semn al refuzului de a vă achita de datoria de a servi bucureștenii din Sectorul 1.
Clotilde Armand avansează ideea că s-ar fi pregătit betonarea și construirea de blocuri în grădina Ateneului, o enormitate ce nu trebuie trecută cu vederea. Grădina Ateneului este domeniu public și spațiu verde, așadar nu poate fi vreodată construit ceva acolo. Primarul Sectorului 1 jignește inteligența publicului, rămânând la fel de arogantă și incompetentă.
Dacă în loc să facă mereu scandal, acești edili s-ar pune pe treabă serios, patrimoniul vechi din București ar fi salvat măcar în parte.
Clotilde, ai legătura!”, spune Alexandru Petrescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati