Alianță de ULTIMĂ ORĂ / Piedone, susținut de Partidul Ecologist Român la primăria Sectorului 5 – VIDEO

0
112
Rafael Ilie Piedone sector 5 alianta
Foto: hashtagnews.ro

Cristian Popescu Piedone, candidatul Partidului Puterii Umaniste Social-Liberal la primăria Sectorului 5, este susținut și de președintele filialei de sector a Partidului Ecologist Român, Rafael Ilie.

Întrebat de ce alege să îl susțină pe Cristian Popescu Piedone, Rafael Ilie a declarat că ”Piedone este singurul candidat la Sectorul 5 care a dovedit că merită să devină primar, activitatea sa la primăria Sectorului 4, în perioada 2008-2015, vorbind de la sine.

De altfel, încă de la începutul campaniei electorale, candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) s-a remarcat prin desele ieșiri pe stradă, printre oameni, semnalând grave nereguli ale administrației Florea.Bani cheltuiți pe nimic și nimic făcut în Sectorul 5”, după cum declara chiar Cristian Popescu Piedone, la un moment dat.

Potrivit președintelui filialei PER Sector 5, Rafael Ilie, actualul primar Florea Daniel s-a remarcat, până acum, prin „căpușări” ale banului public și prin nepăsarea cu care îi tratează pe cetățenii Sectorului 5 al Capitalei.

Sursa: hashtagnews.ro/antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.