Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat identitatea vizuală şi sloganul de campanie: “Nu-i lăsa să-ți fure viitorul. Alege România modernă.”

Dreapta Unită a lansat azi identitatea vizuală și sloganul de campanie, care arată viziunea alianței despre România modernă.

Cele trei partide care formează Alianţa Dreapta Unită, USR, partidul Forţa Dreptei şi PMP, au lansat, miercuri, identitatea vizuală şi sloganul de campanie, care arată viziunea alianţei despre România modernă.

  • „Nu-i lăsa să-ţi fure viitorul. Alege România modernă” este sloganul cu care Dreapta Unită merge în faţa alegătorilor la alegerile europarlamentare şi locale de pe 9 iunie.

Programul electoral complet, cele 12 priorități pentru o Românie modernă, în Europa sunt detaliate pe site-ul: https://dreaptaunita.eu/

Dreapta Unită va merge împreună la toate rândurile de alegeri de anul acesta cu misiunea de a opri jaful din banii publici, de a reduce taxele şi de a lăsa banii în buzunarul oamenilor care muncesc cinstit, mai indică sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati