Alianţa USR PLUS și-a lansat candidații la Consiliul Judeţean Ilfov

Alianţa USR PLUS Ilfov a organizat, vineri, evenimentul de lansare a candidaților săi la Consiliul Judeţean Ilfov, în prezența lui Dragoș Tudorache, europarlamentar și președinte executiv al PLUS, Ștefan Pălărie, membru al Comisiei Naționale de Politici Publice PLUS, Alex Găvan, alpinist și susținător, Andrei Nistor, candidatul USR PLUS la Primăria Popești-Leordeni, Mihai Preda, președintele Asociației Sportive No stress, Florin Miron, antreprenor, Cătălin Teniță, activist civic și fondator al Asociației Geeks for Democracy, s-a precizat printr-un comunicat de presă.

Conform aceleiași surse, Ciprian Teleman – candidat la președinția Consiliului Județean Ilfov, și Gabriel Cărbunaru, Roxana Pandelea, Dumitru Brașovoschi și Oana Cambera – candidați la funcția de consilier județean.

Aceștia au prezentat liniile principale ale programului lor politic pentru judeţul Ilfov, precum și prioritățile pe care le au în vedere pentru dezvoltarea județului.

Primul care a luat cuvântul în cadrul conferinței de presă a fost Dragoș Tudorache, europarlamentar și președinte executiv al PLUS, care a vorbit despre calitățile candidatului la președinția Consiliului Județean Ilfov, Ciprian Teleman, arătând ce îl recomandă pentru funcția publică la care candidează.

La rândul lor, candidații la funcția de consilier județean au prezentat motivele pentru care au decis să intre în cursa electorală, precum și obiectivele pentru următorii patru ani pentru a schimba județul Ilfov.

Mai multe detalii despre candidatura lui Ciprian Teleman, precum și despre programul politic al echipei sale aici: https://ciprian.teleman.ro/

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati