Alimentarea cu gaze naturale, sistată temporar pe mai multe străzi din Sectorul 6. S-a produs o avarie în timpul unor săpături

0
242
Pixabay

Alimentarea cu gaze naturale este sistată, luni, pentru peste 800 de consumatori de pe mai multe străzi din Sectorul 6, din cauza unei avarii produse la sistemul de distribuţie, în timpul unor săpături făcute de angajaţii unei firme.

  • ”Ca urmare a unei avarii produse asupra sistemului de distribuţie a gazelor naturale de către reprezentanţii unei companii terţe ce efectuau o lucrare de săpătură mecanizată pe Strada Ştefan Marinescu din sectorul 6 al Municipiului Bucureşti, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă în data de 2 octombrie 2023, începând cu ora 11:00, pentru un număr de 843 de clienţi casnici şi non-casnici situaţi pe străzile Economu Cezărescu, Corvinilor, Independenţei, Ştefan Marinescu, Economu Stoicescu Atanase, Stolojani, Plutonier Ion Topor din sectorul 6, al Municipiului Bucureşti”, au transmis reprezentanţii Distrigaz Sud Reţele.

Astfel, echipele companiei lucrează pentru a asigura remedierea defectului.

”Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va face în cursul zilei de astăzi, 2 octombrie 2023, în jurul orelor 18:00.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, a precizat sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.