Alina Gorghiu: În 2024, PNL va obţine un rezultat bun şi mă refer mai ales la alegerile prezidenţiale

0
292
Foto: Facebook / Alina Gorghiu

Ministrul Justiţiei, vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu, a declarat vineri că în 2024, PNL va obţine un rezultat bun şi mă refer mai ales la alegerile prezidenţiale, pentru că România are nevoie de o soluţie liberală la preşedinţie, ea precizând că orice altă soluţie este un semn de întrebare pentru echilibrul scenei politice, potrivit news.ro.

”În 2024, Partidul National Liberal va obţine un rezultat bun şi mă refer mai ales la alegerile prezidenţiale, pentru că România are nevoie de o soluţie liberală la preşedinţie. Pentru mine, cumva, anul 2024 se joacă invers, cu gândul la preşedintele României, venind încoace până la alegerile europarlamentare”, a declarat Gorghiu, la întâlnirea Femeilor Liberale din Regiunea Sud, având ca temă de dezbatere „Provocările tinerei generaţii: dependenţa de ecrane şi consumul de droguri”.

Ea a precizat că ”orice altă soluţie este un semn de întrebare pentru echilibrul scenei politice, pentru stabilitate şi pentru continuarea reformelor”.

”Pentru asumarea corectă a soluţiilor bune pentru ţară, care pe termen scurt poate nu sunt neapărat populare, avem nevoie de această soluţie liberală la preşedinţie. Vă spun un lucru după 20 şi ceva de ani de experienţă în politica românească, garanţia predictibilităţii politicii externe, garanţia continuării parteneriatelor existente este un preşedinte de dreapta, garanţia respectării statului de drept, a drepturilor individuale, a medierii corecte între stat şi cetăţean este un preşedinte liberal”, a mai arătat Gorghiu, precizând că nu va da nume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.