Alte două site-uri ale subordonatelor Primăriei Sectorului 6 au fost lansate

Încă două site-uri ale subordonatelor Primăriei Sectorului 6 au fost lansate la sfârșit de octombrie, cu interfețe noi, cu informații utile și accesibile, anunță primăria.

Este vorba despre site-ul Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană: http://adps6.ro/adp_primariesector6/ și cel al Evidenței Persoanelor: https://evidentapersoanelor6.ro/evidenta_persoane…/

Pe site-ul ADPDU, veți putea găsi hărți interactive cu parcurile și locurile de joacă din sector, dar și date de contact ale responsabililor zonali pentru fiecare dintre cele 30 de microzone din sector. Aici se pot semnala probleme legate de spațiile verzi sau drumurile publice.

Actele necesare la schimbarea buletinului sau cum se obține viza de flotant aflați de pe evidentapersoanelor6.ro. 

De asemenea, la secțiunea Starea Civilă, sunt explicate simplu și pe înțeles cum se înregistrează nașterea unui bebeluș, care sunt pașii oficializării unei căsătorii și ce obligații aveți dacă locuiți în străinătate. 

Starea Civilă vă e alături și în situații nefericite: aici puteți divorța pe cale amiabilă și tot aici trebuie să veniți să înregistrați un deces.

În ultimele luni, s-au mai lansat site-ul Administrației Comerciale: https://administratiacomerciala6.ro/comercial…/ și pe cel al Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale: https://taxelocale6.ro/impozite_taxe_primariesector6/

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati