Alternosfera, Trooper, OCS, ZOB și Stema vor cânta sâmbătă, 6 mai 2023, la Arenele Romane

Alternosfera, Trooper, OCS, ZOB și Stema vor cânta sâmbătă, 6 mai 2023, la Arenele Romane.

Club Antreprenor, revistă de educație, cultură și acțiune antreprenorială, organizează sâmbătă, 6 mai 2023, în aer liber, la Arenele Romane – Parcul Carol din București – ediția a II-a Out of Office Fest by clubantreprenor.ro.

Organizatorii propun iubitorilor de muzică rock cinci formații vibrante, cu mare priză la public, ce vor urca pe scenă: Alternosfera, Trooper, Omul cu Șobolani (OCS), ZOB și Stema.

Program concerte

16,30 – Deschiderea porților

17,00-17,40 – Stema

17,50-18,45 – ZOB

18,55-19,55 – OCS

20,10-21,10 – Trooper

21,30-23,00 – Alternosfera

Biletele pot fi achiziționate de pe https://www.iabilet.ro/bilete-out-of-office-fest-2023-82075/https://www.bilete.ro/out-of-office-fest/ și https://www.ambilet.ro/tc-events/out-of-office-fest-ed-a-ii-a-2023/ la următoarele prețuri:

Presale: 120 de lei (11 ianuarie 2023 – 5 mai 2023)

150 de lei – 6 mai 2023

Out of Office Fest by clubantreprenor.ro este o inițiativă a revistei de business Club Antreprenor, care își propune să reunească publicul iubitor de rock alternativ și antreprenorii români din toate domeniile de activitate.

Partenerii evenimentului găzduit de Arenele Romane sunt Camera de Comerț și Industrie București, Calipso, Enache IP Partners, Capital, Rock FM și SAGA Kid.

”Antreprenorii reprezintă motorul dezvoltării economice în toate statele civilizate. Dacă multinaționalele contribuie cel mai mult la bugetul de stat, la cel al asigurărilor sociale și la bugetele locale, IMM-urile cu capital românesc sunt responsabile de soarta a peste trei milioane de angajați. Prin intermediul OUT OF OFFICE FEST ne dorim să contribuim la dezvoltarea unei culturi a antreprenorialului în România, să-i aducem laolaltă pe cei care pun umărul activ la dezvoltarea mediului de afaceri românesc și să ne bucurăm de o seară de muzică bună”, declară Mircea Fica, Fondator Club Antreprenor.

Despre Club Antreprenor

Echipa Club Antreprenor editează revista print Club Antreprenor (cu apariție trimestrială – martie, iunie, septembrie si decembrie) și administrează site-ul clubantreprenor.ro (cu peste 30.000 de cititori unici lunar). Site-ul clubantreprenor.ro contribuie la dezvoltarea unei culturi a antreprenoriatului în țara noastră, cultură bazată pe inovație, viziune, tenacitate, gândire pozitivă, educație financiară, educație juridică și educație civică. Site-ul clubantreprenor.ro se distinge prin calitatea articolelor, analizelor și interviurilor publicate. Totodată, pentru a veni în sprijinul antreprenorilor, organizăm conferințe B2B axate pe diverse domenii: construcții, achiziții publice, concurență, deșeuri / mediu, exporturi, transporturi și infrastructură, energie, fiscalitate, agricultură, medicină și farmacie, proprietate intelectuală, criminalitate cibernetică, turism / HoReCa, etc.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati