Altex a introdus transport gratuit la comenzile online

Altex a introdus serviciul de transport gratuit, care se aplică la comenzile de pe altex.ro şi mediagalaxy.ro, în valoare de peste 100 de lei, cu livrare în toată ţara, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, excepţie fac produsele voluminoase, unde livrarea se face cu doi oameni, cu responsabilitate pentru confortul deplin al clienţilor.

Altex are o politică flexibilă atunci când vine vorba despre cumpărăturile în magazinele sale fizice şi online, parte a strategiei omnichannel. Astfel, clienţii pot comanda produsele dorite de pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau din aplicaţia Altex, cu transport gratuit, dacă greutatea comenzii este sub 30 de kilograme şi valoarea sa depăşeste 100 de lei sau cu ridicare din orice magazin fizic îşi doresc, de asemenea gratuit, indiferent de valoare.

În acelaşi timp, pot cumpăra din magazinele fizice şi pot alege ca produsele să le fie livrate acasă.

De asemenea, pentru echipamentele agabaritice, Altex oferă serviciul „livrare în 2 oameni”, până la uşa clientului, într-un mod profesionist şi bine articulat. Altex livrează produse de mari dimensiuni clienţilor săi, oriunde în ţară, cu grijă, responsabilitate şi îndemanare pentru ca acestora să le fie mai uşor.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati