Ambasada Republicii Turcia la Bucureşti deschide o carte de condoleanțe, pe tot parcursul săptămânii, în urma cutremurului care a provocat mii de morți în Turcia și Siria

Ambasada Republicii Turcia la Bucureşti deschide marți, începând cu ora 16.00, o  carte de condoleanțe, la sediul reprezentanței, pe tot parcursul săptămânii, în urma cutremurului care a provocat mii de morți în Turcia și Siria. 

Ambasada Republicii Turcia la Bucureşti a transmis un mesaj de mulțumire pentru ajutorul oferit de țara noastră în urma cutremurului devastator din Turcia și Siria. Mulțumim, România! Nu vom uita niciodată ajutorul vostru prețios!

”Mulțumim, România! Nu vom uita niciodată ajutorul vostru prețios. Dumnezeu să ocrotească echipa care este pe drum spre Turcia! Apreciem eforturile lor și le dorim mult succes!”, a scris Ambasada, după ce o echipă de salvatori din România a ajuns în Turcia pentru a ajuta la găsirea supraviețuitorilor cutremurului.

În jurul orei 01.30 o aeronavă C27-J Spartan a aterizat la Baza 90 Transport Aerian având la bord 8 pasageri români și 2 polonezi repatriați din Turcia.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati