Ambasada României în SUA a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru refugiați

0
138

Ambasada României în Statele Unite ale Americii a inițiat împreună cu Romanian United Fund o strângere de fonduri pentru a-i ajuta pe refugiații din Ucraina care ajung în România.

Ambasada României face un apel către comunitățile de români din Statele Unite, companii și organizații religioase din care fac parte româno-americani să doneze pentru ajutorarea ucrainenilor, victime colaterale și inocente ale unui război împotriva căruia se opun.

În acest sens, ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, Andrei Muraru, a făcut o primă donație către Ukrainian Peace Fund, organizat de Romanian United Fund.

“Sunt momente tragice în care trebuie să ne gândim la copiii, femeile și bărbații ucraineni, care nu au altă soluție decât să fugă din calea războiului și a terorii. România oferă asistență umanitară și este pregătită să facă față consecințelor umanitare generate de acest conflict nedorit”, a transmis Andrei Muraru.

Romanian United Fund este o organizație neguvernamentală, înregistrată în statul Illinois, membră a FORA – Federation of Romanian American Organizations. De la înființare, Romanian United Fund a strâns peste 1,4 milioane de dolari pentru finanțarea a 40 de proiecte în România și diaspora română. Fondurile strânse de Romanian United Fund sunt dedicate pentru sprijinirea familiilor refugiaților cu alimente și articole de igienă, precum și pentru sprijinirea instituțiilor medicale cu medicamente și echipamente.

Donațiile pot fi efectuate accesând link-ul următor: https://www.romanianunitedfund.org/ukrainian_peace_fund

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.