Ambasada SUA la Bucureşti angajează meseriaşi. Ce salarii sunt oferite

Ambasada SUA în Capitală angajează pe posturile de instalator, electrician şi mecanic. Se caută oameni care au calificare în meseria pentru care vor să aplice şi cel puţin trei ani experienţă relevantă pentru postul vizat la angajare.

Iată lista posturilor vacante la Ambasada SUA în Capitală, potrivit Economica.net:

Instalator, recrutat pe salariu care porneşte de la 2.610 lei net lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, calificare de instalator şi cel puţin trei ani experienţă în această meserie. Se califică pentru post şi oamenii care nu au studii medii finalizate, dacă au minimum cinci ani experienţă în meseria de instalator. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să mai aibă şi cunoştinţe elementare de engleză, precum şi permis de conducere categoria B.

Mecanic mentenanţă, angajat pe salariu de la 2.610 de lei net lunar. Sunt eligibili pentru acest post oamenii care au studii medii, au calificare în postul pentru care aplică, au minimum trei ani experienţă de muncă în această meserie, au cunoştinţe minime de engleză şi permis de conducere.

Mecanic mentenanţă generatoare, angajat pe salariu care începe de la 2.922 de lei net lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, calificare în meseria pentru care aplică şi cel puţin trei ani experienţă relevantă în domeniu. Sunt eligibili şi candidaţii care nu au studii medii finalizate, dacă au cel puţin cinci ani experienţă relevantă în postul pentru care aplică.

Electrician, recrutat pe salariu care porneşte de la 2.922 de lei net lunar. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit liceul sau şcoala profesională şi are calificare de electrician. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să aibă cel puţin trei ani experienţă în meseria sa, trebuie să deţină permis de conducere şi să aibă cunoştinţe de bază de engleză, conform anunţului de angajare.

Ultima zi în care se primesc candidaturi pentru posturile vacante enumerate este 21 februarie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati