Ambasada Ucrainei în România: A fost lansată o platformă pentru oferta/căutare de locuințe și alte informații utile

Românii sunt invitați de către Ambasada Ucrainei să utilizeze o platformă electronică, petru a-i ajuta rapid cu o locuință pe refugiații ucraineni. 

„Mesaj important pentru ucrainenii ajunși în România în urma războiului de pe teritoriul Ucrainei și caută un loc unde să se stabilească!

Și tot pentru cetățenii români care sunt capabili să ajute la așezarea persoanelor din Ucraina sau să le plaseze gratis în casele lor!

Vă informăm că a fost lansată resursa oficială „Prihistok”:  https://prykhystok.in.ua/
Acest site poate posta informații despre decontări, numărul de locuri vacante și contacte pentru a oferi sau găsi locuințe gratuite. Este un serviciu convenabil și dovedit care ajută la coordonarea eforturilor celor care caută ajutor și care îl pot oferi.”, transmite Ambasada Ucrainei în România.

Platforma poate fi accesată în limbile: ucraineană, engleză, rusă, poloneză, germană, română, engleză, cuprinde informații utile legat de călătoria în străinătate, asistență medicală, ghid cu sfaturi practice despre ce trebuie făcut în timp de război și cel mai important, compartimentul de căutare/oferire de locuințe.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati