Ambasadoarea Croaţiei în România și președintele Camerei de Comerț București, la Forumul de Afaceri România – Croația – VIDEO

Astăzi, 20 octombrie, are loc Forumul de Afaceri România – Croația, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, cu ocazia aniversării a 30 de ani de relații diplomatice între cele două state. 

Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, alături de Lifestyle Check IN din Split, cu ocazia aniversării a 30 de ani de relații diplomatice între cele două state.

”Astăzi avem o întâlnire importantă. Sărbătorim 30 de ani de relații diplomatice între România și Republica Croația. În acest sens, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București am organizat Forumul de Afaceri România – Croația”, a declarat Iuliu Stocklosa, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București.

La eveniment a luat parte doamna Marija Kapitanovic, ambasadoarea Croaţiei în România.

Foto: newsbucuresti.ro

În plus, participă atât oficialități românești și croate, dar și o serie importantă de oameni de afaceri din cele două state.

De asemenea, este organizată și o mini expoziție de produse.

Bucureștiul reprezintă aproximativ 25% din PIB-ul României

Potrivit sursei citate, Camera de Comerț și Industrie București este cea mai veche cameră de Comerț din România și reprezintă circa 25% din numărul firmelor înregistrate în România.

”Ca și cifră de afaceri, Bucureștiul reprezintă aproximativ 25% din PIB-ul României”, a completat Iuliu Stocklosa.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati