Amendă de 3.500 de lei pentru un bărbat din Bragadiru depistat că transporta ilegal deșeuri

Poliţiştii locali din Sectorul 6 au depistat, în zona Str. Olănești, un bărbat care transporta saci cu deşeuri provenite din construcții cu un autocamion fără a deține aviz de transport eliberat de Primăria Municipiului București.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul de 37 ani are domiciliul pe raza orașului Bragadiru și a preluat deșeurile respective de la proprietarul unui apartament situat pe strada menționată mai sus.

Totodată polițiștii locali au stabilit faptul că  proprietarul  în cauză nu deținea un contract de evacuare a deșeurilor încheiat cu o societate de salubrizare autorizată în acest sens. Cu această ocazie au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.500 de lei  pentru încălcarea H.C.G.M.B. 120/2010 privind Normele de salubrizare și igienizare ale Municipiului București.

De asemenea, polițiștii locali au însoțit camionul la o stație autorizată de sortare a deșeurilor unde întreaga cantitate de deșeuri a fost cântărită fiind emisă factura aferentă pe numele conducătorului auto al autocamionului.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că activitățile de depistare a persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public au caracter permanent, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a menține curăţenia în Sectorul 6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati