Amenințare cu bombă la sediul companiei Fan Courier/ Update: Amenințarea s-a dovedit a fi falsă

Sediul Fan Courier din Ștefănești, județul Ilfov, a fost evacuat marți dimineață din cauza unei ameninţări cu bombă. În urma cercetărilor, amenințarea s-a dovedit a fi falsă.
„Directorul Fan Courier a primit un mail prin care este inștiintat ca va primi un colet care va exploda la ora 11.00, în comuna Stefănești/Voluntari. La fata locului s-a deplasat grupa operativă împreună cu seful Politiei oraș Voluntari, grupa pirotehnică din cadrul IGPR si un echipaj SRI”, transmite Poliția Ilfov, scrie Hotnews.ro.
Potrivit sursei citate, la 10:30 a fost oprită activitatea personalului.
Reprezentanții SRI anunță că au fost solicitați în cazul amenințării de la Fan Curier și subliniază că, în prezent, echipele sunt la fața locului și efectuează verificări.

Compania a publicat un scurt comunicat cu privire la acest incident, scrie și Digi24:

„Stimați clienți,

Din motive independente de voința noastră, clădirea FAN Courier Stefănești va fi evacuată începând cu ora 10:30. Estimăm că întreruperea activității va dura până la ora 11:30.

Vor exista întârzieri în preluarea și procesarea apelurilor telefonice și a e-mail-urilor primite, inclusiv a comenzilor de ridicare a expedițiilor.

Revenim cu informații pe măsură ce situația suferă modificări.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati