Amenzi de 2.000 de lei pentru protestatarii care au aruncat gunoi pe scările Primăriei Sector 1

Românii care au aruncat gunoiul pe scările Primariei Sectorului 1 nemulţumiti de deciziile primarului Clotilde Armand au fost amendaţi.

Printre aceştia se află şi Tudor Ionescu (Tudy) care a anunţat că va contesta amenda primită de la Poliţia Locală, în valoare de 2.000 de lei, scrie antena3.ro.

„Amendat cu 2000 de lei pentru că am mutat doi saci cu gunoaie neridicați din #Sector1 în fața Primăriei. Nu mă intimidați doamna #ClotildeArmand, oricât ați pune Poliția Locală a Sectorului 1 să mă amendeze că v-am transmis mesajul de ridicare a gunoaielor din cartierele Pajura și Bucureștii Noi. Ne vedem în stradă la strângerea de semnături pentru referendum. Cine dorește tabele pentru semnături lăsați un comentariu sau mesaj”, a scris Tudor Ionescu pe pagina sa de Facebook, acolo unde a postat şi amenda primită.

Foto Facebook Tudor – Tim Ionescu

Duminică, mai mulți cetățeni din Sectorul 1 au luat parte la un protest spontan prin care au umplut scările Primăriei cu gunoaie și au scandat „la pușcărie”. În tot acest timp, edilul de sector spune că este agasată și urmărită de „mafia” gunoaielor dat că nu va ceda „presiunilor”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati