Amenzi de 23.500 de lei în Sectorul 6 pentru nerespectarea ordinii şi liniştii publice

2
505

În perioada 12-18 iulie, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfășurat acțiuni punctuale, cu preponderență la sfârșit de săptămână, în zonele predispuse adunărilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii în apropierea locuinţelor și depistării celor care încalcă în mod repetat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice cu modificările și completările ulterioare.

Cu această ocazie au fost legitimate 504 persoane și au aplicat 123 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 23.500 de lei dintre care cinci avertismente.

Acțiunile au vizat mai multe zone din sector cum ar fi: Crângași, Giulești, Regie, Ghencea, Bld. Timișoara și Cartierul Brâncuși.

Astfel de acţiuni au caracter permanent pentru protejarea cetățenilor Sectorului 6, împotriva faptelor antisociale, asigurarea şi menţinerea ordinii și liniștii publice precum şi pentru creşterea gradului de siguranţă civică, pe raza sectorului.

2 COMENTARII

  1. […] În perioada 12-18 iulie, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfășurat acțiuni punctuale, cu preponderență la sfârșit de săptămână, în zonele predispuse adunărilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii în apropierea locuinţelor și depistării celor care încalcă în mod repetat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice cu modificările și completările ulterioare,scrie newsbucuresti.ro. […]

  2. […] În perioada 12-18 iulie, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfășurat acțiuni punctuale, cu preponderență la sfârșit de săptămână, în zonele predispuse adunărilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii în apropierea locuinţelor și depistării celor care încalcă în mod repetat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice cu modificările și completările ulterioare,scrie newsbucuresti.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.