Amenzi de 27.600 de lei în Sectorul 6 pentru nerespectarea ordinii şi liniştii publice

În perioada 9-15 august, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfășurat acțiuni punctuale, cu preponderență la sfârșit de săptămână, în zonele predispuse adunărilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii în apropierea locuinţelor și depistării celor care încalcă în mod repetat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice cu modificările și completările ulterioare.

Cu această ocazie au fost legitimate 404 persoane și au fost aplicate 95 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 27.600 de lei dintre care două avertismente. Acțiunile au vizat mai multe zone din sector cum ar fi: Bld. Timișoara, Giulești, Ghencea, Crângași, Regie și Cartierul Brâncuși.

Astfel de acţiuni au caracter permanent pentru protejarea cetățenilor Sectorului 6, împotriva faptelor antisociale, asigurarea şi menţinerea ordinii și liniștii publice precum şi pentru creşterea gradului de siguranţă civică, pe raza sectorului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati