Amenzi de 30.000 de lei în Sectorul 4 pentru nerespectarea ordonanței militare

Poliţia locală Sector 4 a sancţionat dumiminică mai mulţi tineri care nu au respectat ordonanţa militară emisă de Guvernul României.

Aceştia au ieşit din casă şi au intrat ilegal pe un teren de sport rupând sigiliul de la poartă, pus de autorităţile locale. Tinerii au fost sancţionaţi potrivit legii.

În medie, în 24 de ore Poliţia Locală a acordat amenzi în valoare de 30.000 de lei. Cele mai multe sau fost acordate tinerilor care au ieşit la plimbare încălcând astfel ordonanţa, tineri care susţin că nu au de ce să stea în casă, pentru că boala nu îi poate afecta în niciun fel.

Toate parcurile din Sectorul 4 sunt închise încă de acum 10 zile. Poliţia Locală acţionează zilnic cu 26 de echipaje pe timp de zi şi 15 echipaje pe timp de noapte.

De asemenea, Primăria Sectorului 4 a făcut mai multe plângeri penale oamenilor aflaţi în autoizolare, care au solicitat asistenţă şi alimente la domiciliu, deşi nu aveau nevoie. Altfel spus, au pus pe drumuri angajaţii primăriei, deşi nu aveau nevoie urgentă de ajutor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati