Amenzi de 40.000 de lei în Sectorul 2 pentru parcare pe spațiul verde

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu anunță că s-au dat amenzi de 40.000 de lei pentru parcare pe spațiul verde. ”Nu confundați spațiul verde cu parcarea”, a atras atenția edilul.

Mihaiu a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că în ultimele zile s-au dat 60 de amenzi, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, celor care au parcat mașinile pe spațiul verde.

”Nu confundați spațiul verde cu parcarea”

Edilul a reiterat idea ca oamenii să nu confunde spațiul verde cu parcarea și a precizat că acțiunile de control vor fi intensificate.

”Nu confundați spațiul verde cu parcarea. Numai în ultima săptămână s-au dat 60 de sancțiuni, în valoare de aproximativ 40.000 lei. Și vom intensifica controlul și penalizarea.
Tot Bucureștiul are un deficit de locuri de parcare, însă Sectorul 2 mai are o problemă serioasă – prea puțin spațiu verde. În ultimele luni, se fac eforturi și investiții pentru reabilitarea, igienizarea și amenajarea spațiilor verzi din jurul blocurilor. Deseori, în colaborare cu cetățenii implicați civic. Nu pot accepta ca unii să muncească, să repare, iar alții să distrugă deseori din comoditate. Reiterez: nu confundați spațiul verde cu parcarea”, a spus Radu Mihaiu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati