Amenzi de 741.600 de lei, aplicate în luna iulie pentru nerespectarea ordinii și liniștii publice și a curățeniei în Sectorul 6

În luna iulie 2021, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 6 au acţionat în conformitate cu principala atribuție din Legea 155/20210 a Poliției Locale de asigurare a ordinii și liniștii publice precum și pentru combaterea actelor de comerţ ambulant neautorizat pe raza administrativ teritorială a sectorului 6.

Astfel, au fost desfăşurate acţiuni pentru identificarea grupurilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor și depistării persoanelor care încalcă în mod repetat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice cu modificările și completările ulterioare, fiind legitimate 2487 de persoane, aplicate 693 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 149.050 de lei dintre care 42 de avertismente.

Pentru combaterea comerțului ambulant neautorizat în conformitate cu H.C.G.M.B. 118/2004 privind exercitarea activității de comercializare pe principalele rețele stradale cu modificările și completările ulterioare, au fost legitimate 2396 de persoane, aplicate 515 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 592.550 de lei, dintre care 55 de avertismente.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control vor avea caracter permanent, aplicându-se de câte ori va fi cazul sancţiuni contravenţionale cu scopul de a menține curăţenia și ordinea publică în Sectorul 6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati