Amenzi de peste 10.000 de lei, date de poliţiştii rutieri din Ilfov în urma unui control în trafic la Otopeni

1
163

Un număr de 36 de amenzi, în valoare de peste 10.000 de lei, au fost date de poliţiştii rutieri din Ilfov, în urma unui control în trafic făcut pe DN 1, la Otopeni. Doi şoferi au fost prinşi băuţi la volan.

Potrivit Poliţiei Judeţene Ilfov, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov şi ai Poliţiilor Oraş Bragadiru, Buftea şi Otopeni, împreună cu luptătorii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Ilfov şi jandarmi ilfoveni, au acţionat în sistem „Blitz” pe DN 1 – km 18 – Otopeni, pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, cu precădere pentru depistarea persoanelor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor psihoactive, dar şi a celor care nu respectă regimul legal de viteză.

Astfel, poliţiştii rutieri au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002, în valoare de 10.440 lei, din care 16 sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru nepurtarea centurii de siguranţă, 3 pentru defecţiuni tehnice, iar celelalte pentru alte abateri la regimul rutier.

sursa: News.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.