Amenzi de peste 24.000 de lei aplicate agenților economici din Centrul Vechi

0
192

Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București a declanșat, în cursul zilei de joi, activități de control în vederea respectării prevederilor legale în vigoare cu privire la activitatea de alimentație publică a agenților economici din Centrul Vechi.

Politiști locali au misiunea de a verifica dacă restaurantele, cafenelele sau alte localuri publice respectă avizele de amplasare a teraselor sezoniere și dacă în aceste localuri se servesc băuturi alcoolice minorilor.  

O societate comercială din sectorul 3 al Capitalei, care a ignorat interdicția stabilită prin legea 61/1991 de a nu servi cu băuturi alcoolice minorii – a fost sancționată, joi seară de inspectorii Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București.  

Pentru abaterile constatate politistii locali au aplicat 21 de procese verbale de constatare și sancționare, în cuantum de 24.500 lei. 

Acțiunile de control vor continua în vederea asigurării unui climat civilizat, de ordine și liniste publică și desfășurarea în bune condiții a activităților comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.