Amenzi de peste 71.000 de lei în Sectorul 6 pentru șoferii care au oprit mașinile neregulamentar

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației rutiere monitorizează permanent partea carosabilă a arterelor de circulație şi trotuarele aferente acestora, identifică și aplică sancţiuni contravenţionale posesorilor autovehiculelor depistate oprite în mod neregulamentar, în conformitate cu O.U.G. nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, cu modificările și completările ulterioare.

Astfel, ca urmare a acțiunilor desfășurate în perioada 09.08.2021 – 07.09.2021, au fost depistați mai mulți conducători auto care au încălcat prevederile art.142 din actul normativ mai sus menționat, fiind aplicate 315 de sancțiuni contravenționale în valoare de 71.195  lei și ridicate un număr de 43 de autovehicule staționate neregulamentar în stațiile mijloacelor de transport în comun și din zonele trecerilor pentru pietoni.

Poliţia Locală Sector 6 face apel la conducătorii auto să şofeze regulamentar, să nu obstrucţioneze circulaţia mijloacelor de transport în comun, să respecte indicatoarele cu semnificația “Oprirea Interzisă”, să nu staţioneze în dreptul trecerilor pentru pietoni şi să nu blocheze accesul în spitale, policlinici, școli sau alte instituţii publice. 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati