Amenzi pentru lipsa măștilor de protecție, în Sectorul 2 – FOTO

Poliția Locală Sector 2 prin Serviciul Ordine Publică a continuat acțiunea de identificare și sancționare a persoanelor care nu respectă obligativitatea purtării măștii de protecție.

Polițiștii locali au efectuat mai multe controale pe străzile și în stațiile STB din Sectorul 2, precum și în Piața Obor, unde au fost identificate și sanționate mai multe persoane pentru lipsa măștii de protecție.

Astfel, a fost aplicată o amendă în stația STB Pipera unde a fost depistată o persoana care nu purta mască de protecție, iar în Sos. Mihai Bravu nr. 1 au fost identificate încă 2 persoane în aceeași situație.

”În stația STB D-na Ghica o altă persoană a fost sancționată pentru aceeași faptă, la fel în Șos. Pantelimon nr. 246, precum și Piața Obor unde au fost amendate contravențional încă 4 persoane, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.”, mai spune sursa citată.

Asemenea controale ale Poliției Locale Sector 2, Serviciul Ordine Publică continuă în perioada următoare pentru depistarea și sancționarea celor care nu respectă obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati