AMOFM: Aproape 2.000 de locuri de muncă, disponibile în Bucureşti

0
160
sursa foto: www.primarie3.ro

Un număr de 1.878 de locuri de muncă sunt vacante la nivelul Capitalei în perioada 6 – 13 ianuarie 2021, potrivit datelor furnizate de către agenţii economici din evidenţa Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Munca Bucureşti (AMOFM).

Din totalul locurilor de muncă disponibile, 89 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 373 persoanelor cu studii medii, 1.189 pentru muncitorii calificaţi şi 227 pentru muncitorii necalificaţi, scrie Agerpres.

Cele mai multe oferte pentru persoanele cu studii superioare sunt de inginer economist, respectiv 15 locuri de muncă, urmate de cele pentru programatori şi ingineri construcţii industriale, civile şi agricole, câte 11 locuri.

Pentru cei cu studii medii există 94 de locuri de muncă pentru oficianţi poştă telegrame, 75 pentru agenţi servicii clienţi şi 43 de oferte pentru factori poştali, potrivit AMOFM Bucureşti.

Pentru muncitorii calificaţi, 402 locuri sunt pentru agenţi de securitate, 332 pentru lucrători comerciali, 83 sunt pentru casieri, iar 61 pentru asistenţi maternali.

Alte 44 de locuri de muncă din categoria muncitorilor necalificaţi sunt pentru manipulanţi mărfuri, în timp ce 33 de oferte sunt pentru femei de serviciu, iar 31 locuri de muncă îi vizează pe paznici.

„Precizăm că baza de date a locurilor de muncă vacante este dinamică, astfel în vederea unei informări cât mai corecte şi actualizate AMOFM Bucureşti va publica zilnic, pe site-ul instituţiei(www.bucuresti.anofm.ro), locurile de muncă vacante declarate de către angajatori”, notează sursa citată.

AMOFM Bucureşti furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legatură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu. AMOFM Bucureşti face cunoscute locurile de muncă vacante, comunicate de către angajatori, persoanelor în căutarea unui loc de muncă, iar serviciul de mediere a muncii se acordă gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.