Amplă acțiune de salubrizare și igienizare a străzilor secundare din Sectorul 5. Piedone: Pe 5 iunie se redeschide Parcul Sebastian!

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, candidat PUSL la Primăria Capitalei, anunță că a demarat o acțiune amplă de salubrizare și igienizare a străzilor secundare din Sectorul 5 iar miercuri, de Ziua Învățătorului, Parcul Sebastian va fi redeschis! 
  • ”Am demarat o acțiune amplă de salubrizare și igienizare a străzilor secundare din Sectorul 5. Operatorii societății Salubrizare se ocupă, zilele acestea, de curățarea și spălarea străzilor, chiar și în spatele blocurilor.
Am făcut o vizită și în Parcul Sebastian, unde se lucrează la foc continuu și în weekend. Le-am mulțumit angajaților care au venit la muncă de 1 iunie, pentru a ne ajuta să finalizăm parcul până miercuri.

Pe 5 iunie se redeschide Parcul Sebastian

Ei, furnicuțele din spate, care de cele mai multe ori nu se văd, sunt cei care fac ca imposibilul să devină posibil! Vă mulțumesc, oameni buni! Dumnezeu să vă răsplătească truda!
  • Știu că am promis că Parcul Sebastian se va deschide de Ziua Copilului. Din motive ce nu țin de noi, am amânat momentul cu câteva zile. Miercuri, 5 iunie, ora 18.00, de Ziua Învățătorului, redeschidem Parcul Sebastian! Vă aștept cu drag! Cu respect, Primarul Piedone”, anunță primarul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati