Amplu program de amenajare a spaţiilor verzi din Sectorul 1. Clotilde Armand: „Schimbăm înfăţişarea Sectorului 1, cartier cu cartier, stradă cu stradă”

Primăria Sectorului 1 a demarat un amplu program de amenajare a spaţiilor verzi şi a aliniamentelor stradale din această zonă administrativă.

În prezent lucrările de amenajare a spaţiilor verzi sunt în plină desfăşurare în Piaţa Victoriei, iar acestea vor continua pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, la intersecţie cu Bulevardul Lascăr Catargiu, în zona Muzeului Antipa, la Guvern şi la intersecţia Calea Victoriei cu Strada Buzeşti.

Totodată, echipele Administraţiei Domeniului Public lucrează şi în alte zone din Sectorul 1: pe Strada Ficusului, în zona Pasajului Basarab, în Rondul de la Piaţa Presei şi în intersecţia Străzilor Câmpiniţa cu Apicultorilor.

„Schimbăm înfăţişarea Sectorului 1, cartier cu cartier, stradă cu stradă. În ultimele zile, echipele ADP au lucrat intens la înfrumuseţarea spaţiilor verzi şi aliniamentelor stradale. În ultima lună, am plantat aproape 800 de arbori (aproximativ 380 de magnolii care dau un farmec aparte Sectorului 1)”, a precizat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, într-o postare pe pagina de Facebook.

”Reamintim locuitorilor că au la dispoziţie aplicaţia ADP Sector 1, disponibilă în magazinele iOS şi Android, sau pe site-ul https://sesizari.adp-sector1.ro – Demersuri online – Hartă Sesizări pentru a semnala spaţiile verzi deteriorate şi care necesită lucrări de reamenajare.”, arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati