ANAF vinde la licitație aur și pietre prețioase de milioane de lei

1
211
ANAF

Autoritatea Națională pentru Administrare Fiscală (ANAF) anunță că organizează, în perioada imediat următoare, două licitații pentru vânzarea de aur confiscat, conform economica.net.

ANAF organizează, la sediul Serviciului de valorificare bunuri București*,  licitații publice pentru vânzarea unor bunurilor imobile și a unor obiecte din metale și/sau pietre prețioase, după cum urmează:

– în data de 15.02.2023, ora 10.00, pentru valorificarea a 12 bunuri imobile la prețul total de pornire a licitației de peste 2,2 milioane de lei (anunțurile A_VBB 352 – A_VBB 363);

– în data de 16.02.2023, ora 11.00, pentru valorificarea a 34 gropuri care cuprind obiecte de natura metalelor și/sau pietrelor prețioase la valoarea totală de pornire a licitației de peste 1,5 milioane de lei (anunțurile A_VBB 381 – A_VBB 414).

Anunțurile se găsesc pe portalul ANAF, la rubrica INFO ANAF/Anunțuri/Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului (link aici) și cuprind toate informațiile necesare înscrierii la licitație.

* Adresa sediului Serviciului de valorificare bunuri București este Str. Dumitru Gerota Nr.13, Sector 2, etaj 3, camera 305 (în incinta sediului Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.