Anamaria Prodan s-a înscris în partidul lui Liviu Dragnea unde se va implica în apărarea drepturilor femeilor

0
312

Anamaria Prodan Reghecampf a anunțat într-o postare pe Instagram că se va implica în politică în cadrul Alianței Pentru Patrie (APP), partidul fondat de foștii social-democrați Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea.

Ea susține că se va implica în apărarea drepturilor femeilor, scrie G4Media.

”Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost aceea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere, le-a oferit o viață senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect și încredere, principalele valori ale unei familii adevărate.

O vorbă din bătrâni spune, mai în glumă mai în serios, că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, îi spui planurile tale. Cu toate acestea, Dumnezeu a fost întotdeauna bun și blând cu mine și niciodată nu mi-a dat mai mult decât pot duce.

Așa este și cu tot scandalul prin care trec, acum, împreună cu copiii mei.

Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta. Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care își cunoaște adevărata valoare, care se prețuiește și are încredere în forțele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate și pentru drepturile ei, știe ce simți când ești trădată.

Cum rămâi fără respirație și vrei să mături totul în calea ta, să urli, să spargi, să distrugi totul, să îți smulgi piele de pe tine și carnea de pe oase, în speranța deșartă că durerea trădării se va diminua cât de cât. Să te ferească Dumnezeu de îndrăzneala timidului și bătaia femeii!”, a scris Prodan pe Instagram.

Ea a vorbit și de relația bună pe care o are cu Codrin Ștefănescu, datorită căruia a decis să intre în politică.

”Fiind membru fondator al Alianței Pentru Patrie și foarte bună prietenă cu Codrin, pe care mama mea l-a susținut în permanență, l-am rugat să îmi permită ca, împreună cu foarte multe femei de afaceri din anturajul meu, femei puternice, de succes, femei cu povești fantastice de viață, care au luptat pentru ele și au forță financiară, și o dau exemplu doar pe neînfricata judecătoare Mariana Vârgă, să mă lase să construiesc în A.P.P. o organizație dedicată apărării drepturilor femeilor din România.

Iar Codrin Ștefănescu, cel care a fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf, a fost deosebit de primitor, mi-a pus la dispoziție incredibila echipă de magistrați renumiți, cu experiență, din A.P.P., infrastructura A.P.P. și am toată susținerea lui pentru a construi la nivel național această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților”, a mai scris Anamaria Prodan.

Impresara a făcut mai multe referiri în postarea sa la cazurile femeilor abuzate de către parteneri, ea vorbind inclusiv de relația cu soțul său, Laurențiu Reghecampf.

”Deși am fost confruntată cu bărbați care nu au niciun minimum de respect pentru femei, care le consideră niște obiecte, bunuri personale ce pot fi aruncate când se plictisesc de ele, cum este cazul fostului meu soț, viața mi-a scos în cale și bărbați români adevărați și ne promovează, fără să le fie teamă de noi și care ne văd ca partenere. Femeile care au în jurul lor astfel de bărbați maturi, familiști, respectuoși sunt femei fericite și norocoase.

Până acum, singura politică pe care am făcut-o a fost politica familiei mele, a soțului meu. Până acum!”, a mai scris Anamaria Prodan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.