Anchetă a Poliţiei după ce doi adolescenţi s-au tăiat la mâini cu un cuţit, în vestiarul de la Dinamo

0
402
Unsplash

Poliţiştii de la Secţia 6 din Bucureşti fac o anchetă după ce doi adolescenţi de 14 ani s-au tăiat la mâini cu un cuţit, în vestiarul clubului Dinamo, după un antrenament. Obiectul era al unuia dintre băieţi, iar celălalt ar fi vrut să îl vadă, moment în care amândoi s-ar fi rănit accidental, scrie Agerpres.

La data de 19 septembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 6 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 14 ani s-au tăiat la mâini cu un obiect tăietor-înţepător, în vestiarul unui club sportiv, după antrenament, informează Poliţia Capitalei.

„Din primele cercetări efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit că obiectul tăietor-înţepător aparţinea unuia dintre minori, iar în momentul în care celălalt ar fi vrut să vadă obiectul şi l-ar fi luat în mâini, ambii s-ar fi tăiat, accidental”, precizează DGPMB.

Cei doi copii au fost transportaţi de către un echipaj de prim ajutor la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii Secţiei 6 s-au autosesizat, iar cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.