Anchetă a poliției după ce într-un magazin din Sectorul 6 s-ar fi vândut țigări de contrabandă

Polițiștii din Capitală au făcut marți cinci percheziții în București, după ce într-un magazin din Sectorul 6 s-ar fi vândut țigări de contrabandă.

Polițiștii din Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au făcut marți cinci percheziții în București, într-un dosar penal privind săvârșirea unor infracțiuni în sfera contrabandei cu țigări.

Din datele și probele administrate, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la un magazin din proximitatea unui spital, din Sectorul 6, s-ar comercializa țigări de contrabandă.

Probatoriul administrat a relevat faptul că administratorul firmei, împreună cu apropiați ai acestuia, s-ar ocupa cu vânzarea de țigarete provenite din contrabandă.

În urma perchezițiilor, au fost confiscate 3.200 de țigări, o cantitate de substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, precum și mai multe sume, în lei și valută, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Cu privire la cantitatea de substanțe posibil a avea efect psihoactiv, polițiștii au sesizat Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București în vederea continuării cercetărilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati