Anchetă la Poliția Capitalei, după ce un tânăr a evadat din arest, deși era încătușat

Un tânăr de 19 ani aflat în arest a evadat, luni, dintr-un birou al Poliției. Individul a reușit să iasă pe geam, deși avea mâinile încătușate, a transmis Poliția Capitalei. Acesta a fost prins la scurt timp de agenți. Între timp a fost deschisă și o anchetă internă.

Incidentul a avut loc, luni, în jurul orei 11:30 la Secția 15 de Poliție. Tânărul de 19 ani se afla în biroul secției, fiind arestat preventiv pentru furt. Acesta era însoțit de apărătorul său și urma să fie audiat, scrie Libertatea.

„A evadat dintr-un birou al Secției 15 Poliție, prin escaladarea unui geam, în timp ce se afla la audieri, într-o cauză de furt calificat, împreună cu apărătorul său”, a transmis Poliția Capitalei. Individul a sărit pe geam, deși era încătușat.

Tânărul a fost găsit la aproximativ o oră de polițiștii Secției 16, iar în prezent, se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

Mai mult, au fost dispuse verificări, prin structura de control intern, cu privire la modul în care polițiștii și-au îndeplinit atribuțiile în acest caz.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati