Anchetatorii au o ipoteză despre identitatea bărbatului găsit incendiat în mașină, la Măgurele

Bărbatul găsit carbonizat în urmă cu trei zile în portbagajul unei mașini incendiate, pe un câmp din Măgurele, ar fi un cetățean italian care avea afaceri în Giurgiu, scrie antena3.ro.

Menajera lui a alertat poliția după ce bărbatul a lipsit mai multe zile de acasă. Femeia le-a povestit anchetatorilor că avea o iubită româncă. Afaceristul ar fi fost ucis de o lovitură extrem de puternică în cap. Atunci când a fost găsit, craniul său era spart.

Anchetatorii români încearcă acum, cu ajutorul polițiștilor din Italia, să identifice persoana care a închiriat mașina.

Focul a fost observat de un barbat care a sunat la 112. Maşina nu avea numere de înmatriculare şi în interior a fost descoprit un craniu şi mai multe oase în portbagajul automobilului.

Poliţiştii caută doua maşini care au ajuns aici din Bucureşti şi ar fi părăsit locaţia pe acelaşi drum.

Anchetatorii încearcă să stabilească un cerc de suspecţi în cazul descoperirii macabre de la marginea localităţii Măgurele din judeţul Ilfov. Pentru acest lucru au analizat mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Aşa au descoperit că un bărbat şi o femeie se plimbau pe stradă chiar în zona în care a fost incendiată maşina.

Potrivit unor surse, cele două persoane ar fi ajuns în localitatea Măgurele cu două autoturisme. Pentru moment, anchetatorii lucrează la identificarea celor doi.

Tot medicii legişti urmează să stabilească şi vârsta bărbatului dar şi dacă era deja mort când maşina a fost incendiată sau dacă a murit carbonizat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati