Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, și-a anunțat demisia

Şeful Grupului de Coordonare Strategică Andi Manciu demisionează de la 1 mai din funcţia de consilier de stat la Palatul Victoria, funcţie pe care a deţinut-o timp de aproape un an şi jumătate.

”M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcţie începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an şi jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări şi de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct şi alţii să preia această responsabilitate”, a transmis luni dimineaţă Andi Manciu pe pagina de Facebook.

El le mulțumește celor care i-au acordat încredere şi îşi exprimă speranţa că tot ce a făcut le-a răsplătit această încredere.

”Am pus toată energia şi priceperea mea pentru a face lucrurile cât se poate de bine, în condiţiile date. A fost un maraton pe care l-am dus la final. Sunt mulţumit că las ceva în urmă în privinţa modului în care se realizează comunicarea guvernamentală, lucruri care nu pot fi întoarse, ci pot fi duse doar mai departe”, scrie Manciu într-o postare pe Facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati