Andi Moisescu va găti pentru câinii Adăpostului Speranța alături de voluntarii Kaufland România

Tocăniță pentru toți Bobiță, seria de evenimente caritabile organizate la Adăpostul Speranța, va avea parte de o ediție specială, joi, 27 iunie.

  • Vor găti pentru cei 500 de câini ai adăpostului Andi Moisescu, dar și alți voluntari, cărora li se va alătura și Kaufland România cu donații de alimente și alte produse.

Evenimentul se desfășoară între orele 09.30-13.00 și este deschis publicului larg. Sunt așteptați să i se alăture lui Andi Moisescu și celorlalți prieteni ai animalelor toți cei care își doresc să adopte un câine sau să își dedice câteva ore făcând voluntariat în folosul câinilor din adăpost.

La eveniment vor fi servite peste 500 de porții de mâncare gătită, iar cei prezenți vor putea participa la diferite activități prin care vor putea interacționa cu câinii.

Evenimentul este primul din cadrul parteneriatului prin care Kaufland România se alătură Fundației Adăpostul Speranța.

Prin seria „Tocăniță pentru toți Bobiță”, Adăpostul Speranța își propune să aducă oamenii mai aproape de animale și să contribuie la dezvoltarea unei societăți pet-friendly, în care animalele sunt respectate.

Până în prezent au mai participat la acest eveniment: MM Stoica, legende ale sportului românesc, precum Marian Drăgulescu, Helmuth Duckadam și Ana-Maria Brânză, dar și actriţa Carmen Tănase, Silviu Iliuţă, Claudiu Cîrțână, Codruț Kegheș „Dezbrăcatu”, clubul Moto Soul Sisters sau Virgil Ianțu.

Despre Adăpostul Speranța

La Adăpostul Speranța sunt găzduiți câini salvați de pe străzi, care mai apoi sunt tratați, sterilizați și microcipați în clinica proprie a adăpostului. Câinii au parte de un mediu prietenos, cu acces la locuri de joacă, la spa și la alte facilități din adăpost, până când este găsită o familie potrivită pentru fiecare.

Dincolo de o masă caldă, câinii din Adăpostul Speranța au nevoie de familii. Mai multe detalii despre adopție, inclusiv adopția de la distanță, voluntariat sau alte forme prin care îi poți susține, pe www.adapostulsperanta.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati