Andra își apără fiica, după valul de hate generat de apariția în filmul Tati Part-Time: ”Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei”

0
125
Foto: Facebook - Andra Maruta

Îndrăgita Andra a făcut prima declarație după valul de hate, pornit după ce fiica ei, Eva, a apărut în filmul “Tati Part-Time”.

”Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul “Tati Part-Time”. Am auzit si am văzut multe in cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar si răutăți care m-au întristat.

Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați si merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei in acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici in ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este ”primul” ei film.

Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei”, a afirmat Andra, mama Evei.

Şi Cătălin Măruță a reacţionat în urma valului de critici venit după premiera filmului Tati part-time:

„Mă bucur că vă place. Am primit foarte multe mesaje despre filmul Tati part-time. E în toate cinematografele din România. Mâine o să fim cu o parte din echipă, Alex Bogdan, Eva, George Ivașcu, la Ploiești. Mulțumim mult de tot pentru toate mesajele de susținere, pentru că în ultima perioadă, a luat totul, așa, o turnură la care nu te aștepți, oameni care au văzut filmul, oameni care sunt supărați, oameni care înjură. Doamne, oameni buni! Hai să ne liniștim.

 „E un film privat, e un film în care o persoană privată a investit bani, unde și noi suntem acționari la acest film„

E un film la cinematograf. Cine vrea să meargă îl vede, cine nu, nu îl vede. Punct. Am văzut azi un comentariu: „Domle, a dat Eva casting’. În podcastul pe care l-am făcut aici cu Alex Bogdan, cu BROmania, cu Letiția Roșculeț, a explicat foarte clar. Scenariștii au scris un film cu Alex Bogdan în gând și cu Eva.

E un film privat, e un film în care o persoană privată a investit bani, unde și noi suntem acționari la acest film. Practic, așa a apărut filmul. Nu e nicio justificare, doar că voiam să vă spun. M-a întrebat cineva: «Alex Bogdan a dat casting? George Ivașcu de ce apare în film? Că puteau să fie alți actori». E un produs privat. Exact ca și cum voi vreți să faceți ceva și sunt banii voștri, investiția voastră, viziunea voastră.

Dacă reușiți să vă scoateți banii și să aibă succes, bine, dacă nu, iarăși bine. E un produs privat, exact cum avem aici, la podcast. Oameni pe care îi invită, în funcție de cum credem noi sau ce ne dorim noi. Ținem cont de și de ce ne spun oamenii. Vă mulțumim, sunt foarte multe mesaje, ăsta e adevărul. Mii de mesaje cu felicitări pentru Eva, pentru actorii din film”, a spus prezentatorul TV, pe live-ul de pe Facebook, citat de VIVA!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.