Andreea Esca: Regret că am lăsat garda jos la petrecerea din Olimp/ Soțul meu a ajuns la ATI, nu înțeleg cum plămânii lui au cedat atât de repede

Într-un interviu acordat lui Stirilor ProTv, Andreea Esca a răspuns tuturor întrebărilor pe care toată lumea le-a pus în ultimele zile.

Andreea Esca a declarat, luni seară, într-un interviu difuzat de PRO TV, că a fost infectată cu coronavirus, atât ea, cât și soțul ei și unul dintre copii. Pe aproape întreg parcursul interviului, Esca a plâns. Aceasta a declarat că regretă că ”a lăsat garda jos” și nu a respectat regulile de distanțare și de prevenire a răspândirii COVID-19 la petrecerea din Olimp, unde au participat zeci de vedete și influenceri.

Ea a declarat că primul confirmat cu COVID-19 a fost soțul său, apoi fiul Aris. Aceasta a declarat că inițial a avut un test negativ, dar la câteva zile a simțit că și-a pierdut mirosul în timp ce gătea:

”Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Așa că am făcut testul din nou și a ieșit pozitiv”.

Esca a spus că avea ”roșu în gât”, dar nu s-a speriat pentru că îl face frecvent.

”Pentru soțul meu a fost mai grav. Alex e un om care face sport, nu fumează, are 50 de ani. A ajuns la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum a cedat organismul unui om atât de puternic, care face toate sporturile extreme. Plămânii lui au fost atât de afectați într-un timp atât de scurt și a ajuns la Terapie Intensivă foarte repede, unde a stat foarte multe zile”, a declarat Andreea Esca.

Aceasta a mai spus că nu a luat legătura deloc cu soțul ei cât a fost în spital, iar el la ATI, și că de la etajul unde acesta era internat se auzea un om ”care implora Divinitatea și cerea ajutor” în continuu. Esca a mai spus că mușchii soțului ei s-au deteriorat foarte repede, că a slăbit 8 kilograme în câteva zile.

”Este incredibil cât de repede te poți deteriora de la o zi la alta de la acest nemernic de virus despre care știm atât de puține lucruri”.

Andreea Esca a spus că nu știu de unde au contactat virusul, dar că nu crede că este vorba despre petrecerea de la inaugurarea hotelului din Olimp pentru că nimeni de la eveniment nu a mai fost pozitivat.

Esca spune că a participat la petrecere pentru că a fost organizată în aer liber și că evenimentul nu a avut loc în interior, iar invitații au purtat măști:

”Și noi, ca și alții am avut momente în care am lăsat garda jos, ceea ce este foarte rău. A fost foarte rău. Nu este momentul să lăsăm garda jos. Și eu am avut reacția omului care nu mai poate, care a stat mult în casă. Pentru mine este îngrozitor că nu pot să iau pe nimeni în brațe. Dar aceste mici neglijențe te pot costa. Pe noi ne-au costat. Că a fost acolo sau în altă parte, nici nu mai contează”, a declarat vedeta PRO Tv.

Esca a mai declarat că soțul ei încă obosește foarte tare și că încă are nevoie de oxigen, astfel că va mai sta în spital câteva zile:

”Cred că trebuie să fim credincioși, dar să apelăm la medici atunci când suntem bolnavi. Și să le mulțumim (…) Regret că și eu am lăsat garda jos și n-ar fi trebuit să fac asta”, a mai spus Esca.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati