Andrei Baciu anunță că cei cu cont pe platforma de vaccinare pot programa până la 1.000 de persoane

0
174

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a anunțat într-o postare pe Facebook că, în urma unor modificări, persoanele care şi-au creat conturi pe platforma de vaccinare le vor putea folosi pentru a programa până la 1.000 de persoane. ”Cei care şi-au creat conturi pentru vaccinare, acum le pot folosi ca să-i ajute şi pe alţii.”, a precizat acesta.

”Ne respectăm promisiunile! În doar câteva zile, după discuţiile pe care le-am avut cu reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale şi asociaţiilor de pacienţi, am făcut modificările solicitate în platforma #RoVaccinare. Cei care şi-au creat conturi pentru vaccinare, acum le pot folosi ca să-i ajute şi pe alţii.

Aplicaţia vă permite să programaţi până la 1.000 de persoane! Până acum, numărul de beneficiari care puteau fi adăugaţi era limitat la 9 persoane. Vă mulţumesc vouă, celor care sunteţi alături de noi, şi care vă doriţi să ne întoarcem la viaţa de altădată. Fiecare mână de ajutor ne duce mai aproape de sfârşitul pandemiei, iar solidaritatea este cea mai importantă!”, a scris Andrei Baciu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.